FOTOGRAF JOHANNA GLAMSJÖ

Ålder: 26 år

Bor: Liden, Västernorrland

Familj: En make, tre söner och två alaskan huskies


Övrig info: Jag anser mig själv vara en rolig och väldigt lättsam person. Jag är uppvuxen i Sundsvall och just nu bor jag med min familj fem mil nordväst om stan.


Min livspassion förutom fotografi är att resa och upptäcka nya ställen, få en inblick i nya kulturer och lära känna nya människor.


Jag jobbar inte bara i Västernorrland, även om det är härifrån jag utgår. Jag reser med glädje till er, varesig ni bor i Sverige eller på andra sidan jordklotet. Att kombinera resa och fotografi är det absolut bästa med mitt jobb utöver att få lära känna er.


Att få äran att göra era ögonblick bestående för all framtid är mäktigt och ett uppdrag jag tar mig an på största allvar!


Under en fotografering med mig kommer jag aldrig att be er titta in i kameran och le, jag jobbar med era känslor ni känner på riktigt. Jag vill att ni ska vara ni fullt ut. Mitt mål är att ni ska glömma bort mig i största mån när vi fotograferar, det är då det blir som allra bäst. Lita på mig, för det är de där riktiga, genuina känslorna vi förevigar som kommer att få er att minnas och känna på riktigt, om 50 år framåt i tiden.

Bröllopsfotograf, gravidfotograf, nyföddfotograf, familjefotograf, porträttfotograf, barnfotograf, babyfotograf