GRAVIDFOTOGRAFERING.

"Men jeeezes vad många bilder det blev! Älskar dem allihop!!! Du är helt jäkla fenomenal!!"

- Sandra Kuusela

investering.

Fotograferingen är en oerhört värdefull investering, där vi skapar minnen för er att glädjas åt hela livet. Men investeringen ni gör är även en upplevelse, där du som gravid får känna dig vacker, i centrum och där du och din partner och eventuella syskon har en rolig och mysig stund tillsammans fylld med kärlek och längtan.

Vad ska jag ha på mig?

För att du som kund ska slippa investera i dyra, lyxiga gravidklänningar så har jag ett antal klänningar från bl.a kvalitetsmärket Mii Estilo och Ida Lanto. Kläderna finns i storlekar från xs till xl, så det finns något för alla. Det finns även håraccessoarer och smycken att låna.

FOTOGRAFERING ÅRET OM.

Oavsett årstid så går det bra att fotografera utomhus och alla årstider har sin unika charm. Varesig det är en grön äng full med blommor, en allé med höstens alla fantastiska färger eller ett tjockt snötäcke så kommer vi att skapa bestående minnen att glädjas åt i all framtid. På vintern har vi varm dryck att tillgå och värmepåsar att fästa under kläderna.

när ska man boka?

Man bör skicka iväg en bokningsförfrågan tidigt i graviditeten för att bli garanterad en tid. Jag fotograferar oftast de gravida någon gång mellan veckorna 30 och 35. Det är väldigt individuellt, beroende på hur man bär bebisen/bebisarna och hur man mår.

hur bokar man?

Man skickar iväg en bokningsförfrågan via ett bokningsformulär, en länk finns längre ner på sidan. Därefter återkommer jag inom 24 timmar med förslag på datum, plats och tid.

när man bokat.

När vi bestämt ett datum som passar oss båda så skickas en faktura på 50% av bokad fotografering. Resterande belopp faktureras med förfallodag 10 dagar efter fotograferingen ägt rum.

1 timme fotografering.

3 ombyten.

Alla bildfiler, högupplösta och behandlade.

Reseersättning inom Sundsvalls kommun.Pris: 4500kr.

"Vi har haft en gravidfotografering med Johanna och är väldigt nöjda. Vid genomförandet var hon väldigt flexibel och engagerad. Hon hade massa fina klänningar att låna vid fotografering. Vi är dessutom oerhört nöjda med resultatet, superfina bilder."

- Therese & Fredrik