BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

Elopement på Clearwater Beach

Kontakt, planering, the day, leverans.

Det hela börjar med en bokningsförfrågan där ni får berätta så mycket ni bara vill om er, er dag och all annan relevant information jag ber om i formuläret. Därefter återkommer jag inom 24h, förhoppningsvis med det glada beskedet att jag är ledig just erat bokade datum!

Skulle det vara så att jag redan är bokad ert önskade datum så erbjuder jag er gärna andra fantastiska fotografer som jag håller varmt om hjärtat.


MÖTE

Efter att vi checkat av tillgängligheten så bokar vi in ett möte där vi får lära känna varandra ytterligare. Beroende på var ni bor så pratar vi i telefon eller via skype- fast helst av allt bjuder jag på fika om vi bor i närheten av varandra eller våra vägar korsas.

AVTAL

Om vi fattar tycke för varandra så går vi igenom mitt avtal. Efter att det är godkänt så mejlar jag en faktura till er där 35% av bokat paket betalas som handpenning. Resterande summa faktureras med förfallodatum 14 dagar innan ert bokade datum.


PLANERING

Denna tid finns jag till för att prata igenom allt som har med fotograferingen att göra, så som körschema och dagens upplägg och jag kommer gärna med tips om man så önskar.

PROVFOTOGRAFERING

När man bokar mig från 8 timmar och uppåt så ingår en provfotografering i mån av tid och möjlighet.

BRÖLLOPSDAGEN

THE DAY. Jag kommer vara med er de timmar ni bokat mig och jag är där för att föreviga allt, och mer därtill. Mer information om hur ett upplägg på en bröllopsdag kan se ut finner ni längre ner på sidan.

SNEAK PEEK

Är ni lika nyfiken som jag? Jag vet hur upprymd och uppspelt man är över bilderna från dagen- och just därför erbjuder jag mina kunder en sneak peek redan dagen efter bröllopet!

URVAL OCH REDIGERING

Sedan kör jag igång med att välja ut de absolut bästa bilderna från dagen och redigerar dessa till er. Jag retuscherar inga bilder alls, det är inte min grej helt enkelt. Jag redigerar bilderna i min specifika bildstil och levererar alltid ett gäng svartvita bildfiler också.

BILDLEVERANS

Min leveranstid är 3-6 veckor beroende på säsong. Fotoprodukter kan dröja något längre.

THE DAY.

alla bröllop är unika, och det är det som gör varenda ett så fantastiskt att vara en del av.

förberedelser

Nervositet, spänning, förväntningar och glädje. Här dokumenterar vi när sminket åker på, håret fixas, påklädningen och alla smaskiga detaljer.

first look

Alla bröllop har olika upplägg, men just detta moment är något extra speciellt som jag rekommenderar alla att planera in.

porträttfotografering

Porträttfotograferingen- it's all about you guys! Jag kommer aldrig be er hålla hand och titta in i kameran, aldrig. Jag vill fotografera er, intimiteten och kärleken.

vigsel

När ni två blir ett! Ett otroligt mäktigt, rörande och glädjande moment för dagen och ett måste att föreviga helt enkelt.

mingel, middag & fest

Ni är nu ett! Wow, nu har spänningarna släppt kan jag lova och nu är det dags att njuta till fullo av skålar, tal, god mat och dans.

golden hour

Guldiga timmen- timmen innan solnedgången. Här rekommenderar jag alla brudpar att ta en paus från middag och fest och ta en stund till fler magiska foton på bara er två.